I did I do I've done

 
Jag satte mig och målade. Som sig bör. I torsdags. Jag följer en amerikansk konstnär på instagram och jag tycker hon har en skön stil och hon är så sjuuuukt tekniskt skillad, så tänkte jag att vadfan, man lär sig ju bäst av att imitera! Så det gjorde jag. Jag målade av en målning som hon lagt upp. Blev ganska nöjd och la upp den på instagram (bekräftelsekåt som jag är). Självklart erkände jag motivstölden och länkade till hennes konto. Och vad händer? Hon likear den OCH kommenterar att "This is awesome" och att jag ska "Keep up the good work"(!!!) Jag dog smickerdöden!
 
Här är den i alla fall, lagom fotad, instagrammad och uppfuckad färgmässigt men i alla fall:
 
Damen jag stal ifrån heter Jordan Gentry och finns här http://jgentry.weebly.com/sketches/
Jag gillar mest hennes skisser. Hon har fina målningar också men jag tycker hon utmärker sig i kategorin Sketches.
 
 
Nog om dä nurå.
Sen blevre fredag och i ett desperat försök att fånga Ida innan hon flyr staden så gick jag till Jameson. Som skaffat sig en "hipp" undervåning. Det var en märklig känsla där. Det var så nytt att ingen riktigt bestämt sig för hur man skulle/borde bete sig där. Skulle man vara bajenalkis som på övervåningen eller fanns det faktiskt utrymme för lite hederligt söderhipstrande? Det var tydligen helthelt nyöppnat. Polisen var där tre ggr under samma kväll (utan märkbar anledning utöver den underliga stämningen och den neonblå belysningen) och DJn(?) spelade en blandning av Sommartider, Kung i baren (och dylikt AfterSki-aktigt) till nå Metallica eller vad det heter (skräligt och skramligt). Det var en underlig upplevelse och jag går nog Inte tillbaka.
 
Lockat håret å allt hade jag gjort i alla fall. Helt i onödan kan tyckas.
 
Idag har jag hängt hemma heeela hela dagen med min unge som INTE ska ha feber imorgon. Vi ska nämligen fira in det nya året hemma hos V & J och deras två små. Varav en är pyttebebis som inte bör febersmittas. Men peppar peppar, han har vart feberfri idag i alla fall.
 
Vi har hängt på golvet och lekt med julklapparna hela dagen. Och jag har gjortehär:
 
 
Fotoalbum numero 4 är färdigt. Mitt liv från 2001-2011 (det är ju tio år!) finns nu i bildform innanför svarta pärmar. Great känns det. Å han är ju så SÖT. Måste förbi Åhléns i dagarna och köpa fler album. Argentinaresan kommer ju svälja i alla fall ett-två album.
 
Här bjuckar jag på en bild ifrån den. Eller nja, det är från Bolivia men i alla FALL.
 
 
Con mi hijo en mi rygg, en Potosi. Que altuuuuraaaa! (spanskan som en gång var pockande het på gröten ligger numera och väzer i dödsångest bakom nån hjärncell)
 
 
 
Ahora me voy a la cama. Beso grande en la culita para de las lindas personas que me gustan.
 
:*

Rubik

Det här med nyårsafton. Och barn. Det är första året efter la separacion som jag har T över nyår. Jag vill inte ha honom i alkoholiga sammanhang så jag vet inte riktigt vad vi ska göra i år. Kanske borde styra upp någonting. Fast ska jag vara ärlig så är jag inte helt främmande inför att fira hemma bara vi två.
 
 
Ja, i alla fall. Idag skiner solen och jag tänker inte gå ut.
 
Ska dra fram alla mina färger och sätta mig och måla. Sjukt värt!
 
Här kommer en teckning!
 

Alldeles för många timmar på mellandagsrea

 
Jag gick upp 08.00 idag. För att gå på mellandagsrea. På min semester. Hur äckligt konsumtionsskadad är man inte då?

(såhär såg jag ut när jag skämdes och väntade på tunnelbanan)
Det var helt galet hetsigt, men jag köpte en ny skinnjacka, en klänning och en pyjamas till T. Klockan 10 var jag på Åhléns city. Sen gick jag i affärer solo en stund innan Malin vaknade och mötte upp mig.
Vi fikade och instagrammade dogeffects. Det var mysigt. Jag var trött och hade tänkt beställa kaffe, men så beställde den som köade innan mig vääärsta monster-varmchokladen. Så jag beställde också en sån, och en espresso, för att kompensera liksom. Espresso är INTE gott.
Vi gick och tittade lite mer i affärer och sen mötte vi upp Nicole och Marri för ytterligare en fika (på samma fik)
Doggen var med.
 
Sen gick jag och Malin och såg det här.
 
 
Som var så sinnes bra. Pernilla August kan spela Allt. Med bravur. Många av de andra skådisarna är också superbra. Sofia Karemyr för att inte tala om Simon J Berger. Heja dom!
 
 
Sen åkte jag hem. Fick en trevlig kompis på tunnelbanan som jag tyvärr glömde fråga namn och så på. Är så ovan vid att folk jag inte känner börjar prata med mig (utanför krogen). Blir alldeles glad i hjärtat men också sådär nervös och stammig. Nu talar vi alltså inte raggning utan gammalt hederligt samtalande. Det gillar jag.
 
Äej, nu är jag trött.

when in need of confirmaton

Så skaffar man sig en blogg.
 
Jag är inte alls säker på vad jag kommer att skriva i den dock. I skrivande stund har jag precis bangat ur på vad som skulle ha kunnat bli en sjukt rolig utekväll. Åt nog för mycket julmat igår för idag känner jag mig som en illamående julgranskula. Näe, jag är inte så glammig. Jag är heller inte överdrivet rolig över internet. Jag är ingen mode-fanatiker, jag är inte heller nån bra hemmafruig bagarmor, jag bor inte i ett lantligt lanthem på landet och jag har ingen vacker lägenhet att visa bilder på. Jag är rätt ordinär. Jag arbetar på förskola, sitter hemma och tecknar, går ut med mina vänner, diskuterar gärna politiska heta potatisar och jag har svårt för orättvisor och diskriminering. Rätt ordinärt som sagt. Om ni undrar hur jag ser ut så kommer i alla fall här en bild på mig när jag själv tycker att jag blev bra på bild. Den meningen blev alldeles för lång men jag orkar inte ändra den.
 
 
 
 
 
 
Jag kan också visa hur min senaste vecka sett ut i instagrambilder:
 
 
Var på Stadsmuseet för första gången. Med min Malin. Vi kollade på gamla dörrar, olika sorters puts, gamla kök och dylikt. Blev alldeles till oss. Tantz.
 
 
Sen kom den. Halsböldsdöden. Jag kunde knappt leva. På sanning.
 
 
Hade innan jag blivit sjuk tagit in en jultall med Ture. Sjukdomssysslan blev att skapa dekorationer.
Han är konstnärlig värre min son.
 
Blev frisk och firade med min första måltid som inte behövde drickas. Yum.
 
 
Firade julafton, åkte hem till Malin och blev full i I <3 Gravy-tishan. Lurved it.
 
 
Nu ska jag kolla på New Girl och girlcrusha lite över Zooey Deschanel.
 
Tills vi möts igen,
 
Emelie

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!