Sömnlös och i vemod

Hej några månader senare. Min närvaro här är långt ifrån godkänd. Skulle jag fått blogg-csn skulle det ha rykt för länge sedan.
 
 
Så vad händer?
 
Skolan har gått fint. Jag har till och med nailat högsta betyg i min allra första kurs. Känner mig mycket stolt över det. Mindre stolt känner jag mig över bristen på motivation som jag känner inför att komma tillbaka till skolan och skriva uppsatser nästa vecka. Jag är på praktik nu ser ni. I en grundskola på Söder. Det har också gått fint. Jag har haft nior och sjuor och de var precis så läskiga som jag föreställt mig. Nu har jag dock vant mig.
 
Vad som händer mer?
 
Jag har varit i Barcelona och Valencia och träffat fina vännerna som bor där nu.
 
 
 
 
Jag har känt mig rätt så härligt emotionellt avdomnad. Vilket har varit en trevlig grej med tanke på hur mitt humör annars brukar åka bergochdalbana vid den här årstiden.
 
Alla goda ting måste ju dock ta slut någon gång. Den här gången tog domningen slut när T's förskoleledning började knaka. Nästa gång blir det INTE ett aktiebolag som förskola/skola.
 
Här är en bild på världens finaste. Han måtte Icke bli påverkad av det här knakandet. Blir han det kommer jag ryta högre än en hungrig lejonmamma.
 
 
 
 
Övrigt?
 
På lördag ska jag och mina två fina vänner gå en handledarkurs för att den ena ska få lära oss andra att köra bil. Peppen är solklar och fullständig och jag har högt hopp om att jag i framtiden ska bli en exceptionell bilförare.
 
 
 
 
Önska mig lycka!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!